God jul & Godt nyttår!

juleavslutning på Bibliotekenes Hus
 Nedtelling til juleferien. Vi har hatt mye moro i desember med adventskalender, Strikkekroken er startet opp hver torsdag og juleavslutning på Bibliotekenes Hus. Strikkekroken er hver torsdag fra kl.12.00 til kl.12.45 i skolebiblioteket.

Juleferien skal bli tilbrakt med familien og mye god litteratur.
På Ungdomsbokgildet i Drammen ble vi anbefalt Gode varsler av Neil Gailman & Terry Pratchett og Bare spille ball av Michael Stilson, så de tenker jeg å få lest i løpet av juleferien.
Bokanbefalinger
Årets Juleroser av redaktør Herborg Kråkevik er helt nydelig med dikt og korte tekster. Elven av Anna Fiske har fine illustrasjoner som formidler stemningen og historien i boken. Medborgar av Claudia Rankine er en sterk diktsamling om å være svart og rasismen som finnes i samfunnet. Nå er alt av Amy Giles er en sterk bok om en familie der faren kontrollerer hele familien med psykisk terror og vold. Kanskje ikke den koseligste historien å lese, men den er godt skrevet og tar opp et tema som ikke er skrevet så mye om før. Boken tar også opp familiekjærlighet, søskenforhold og forelskelse.
Strikkekroken med Trine-Lise

Julestemning på F21 
GOD JUL OG GODT NYTTÅR!


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Norsk fordypning 10. trinn våren 2016

Kulturmøte i litteraturen med VG1

Forfatterskap med 9. trinn