Skolestart 2018
Hkeem på F21 Back to School party
Sommerferien er over og skoleåret har startet med noen aktive uker med skolebokutlevering, Back to School party, fordypningsemne med VG3 og bibliotekopplæring med 8. trinn. Det har vært en god start med mange kjente og ukjente elever som nå starter opp på F21.

På Back to School party kom artisten Hkeem, sammen med ham opptrede tvillingene Eddie og Zino. Det var bruskasseklatring, volleyball, basketball, papirfly-konkurranse, is og pølser. Det ble en vellykket fest for elever og ansatte på F21 før alvoret starter.

8. trinn har fått en innføring i hvordan skolebiblioteket på F21 fungerer. Det er leksehjelp på mandag og onsdager med gratis leksesuppe. Elevene fikk en innføring i hvordan de kan bruke websøket for å finne bøker, filmer eller informasjon de trenger. Etter å ha fortalt om skolebiblioteket og gjennomføring av gruppeoppgaver, fikk elevene tid og anledning til å låne seg en god bok.

VG3 er allerede i gang med Norsk fordypning og bøkene som kan være aktuelle for oppgaven er satt frem. I år har lærerne laget en litt strammere ramme rundt oppgaven for å veilede elevene bedre. Temaene de kan velge bøker innenfor er: livsmestring, virkelighetslitteratur, kvinnekamp, oppvekst og tilhørighet, opprør og storbyen.

Norsk fordypning VG3

Bokanbefaling

Klare for et nytt skoleår på F21

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Norsk fordypning 10. trinn våren 2016

Kulturmøte i litteraturen med VG1

Forfatterskap med 9. trinn