Litteraturuke på F21

Det nærmer seg Halloween og igjen gjør vi klar for en uke fylt med skrekk og gru på Fyrstikkalleen skolebibliotek. I år har lærerne laget en ny vri med en spøkelseslabyrint på skolen. Vi får forfatterbesøk til VG1 og 8. trinn.

Forfatterne som kommer til 8. trinn i uke 43 er Lise Grimne og Tor Arve Røssland. Lise Grimnes skriver mye om "gaming", men har også gitt ut Kaoshjertet og Blodskraft. Tor Arve Røssland har hatt stor suksess med triologien Svarte-Mathilda og boken Glimt. Både triologien og boken Glimt spiller på skrekk og det overnaturlige.Til VG1 kommer Ingar Johnsrud, Øystein Wiik og Bjørn Olav Jahr. Ingar Johnsrud vil fokusere på Wienerbrorskapet og Kalypso hvordan skrive og jobbe frem en god historie. Han har fått veldig gode anmeldelser for bøkene. Bjørn Olav Jahr har skrevet Hvem drepte Birgitte Tengs? og vil snakke ut fra denne boken i møte med elevene.

Lærer Sølve er selve primus motor bak Halloween på F21. To dager er vi så heldige å få ham til å fortelle spøkelses- og vandrehistorier i skolebiblioteket. Vi deler ut 25 billetter til hver forestilling. I tillegg blir det quiz og instagram/bildekonkurranse i skolebiblioteket.
Sølve forteller vandre- og spøkelseshistorier i skolebiblioteket på F21

Kommentarer