mandag 24. august 2015

Nytt skoleår

F21 startet opp igjen med elever den 17. august og det ble delt ut skolebøker til spente elever fra første dag. Fredag hadde vi Back to School Party med konkurranser i brillefotball, volleyball og klassequiz. Etter en fin sommerferie med mange fine leseopplevelser var det morsomt å treffe våre nye og gamle elever igjen.


3VGS starter denne uken med oppgaven i Norsk Fordypning (tidligere særemne) og 8.trinn skal få biblioteksopplæring og låne seg litt bøker, så Svovelpikene er i full sving på F21 skolebibliotek.
Lesetips etter sommerferien er:  Just Kids av musikeren Patti Smith som skriver om sin egen ungdom og vei inn i kunstnerlivet. Hun skriver om en tid hvor Jim Morisson, Jimi Hendrix, Janis Joplin og Andy Warhol slo igjennom. Om vennskap og kjærligheten til Robert sin sjelefrende i kunsten, deres vennskap og adskillelse. Boken er kommet ut på norsk hos Samlaget.

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Eksamenstid på F21

Våren er kommet og eksamenstiden har startet på F21. Her er en liten huskeliste for studenten før eksamen: Lag en oversikt over pensum i...