Juni 2015

Skoleåret er på hell og vi er i innspurten av innlevering av skolebøkene og utpakking av nye skolebøker til skoleåret 2015/2016. Elevene våre er stort sett ferdig med skriftlig eksamen. Nå er det muntlig eksamen rundt om på F21 for 10. trinn, Studiespesialisering og Medier og kommunikasjon. Spente, flinke, nervøse elever som skal ha siste innspurt før sommerferien. Vi krysser fingrene for elevene og ønsker dem lykke til.
To uker igjen så kan de puste ut å ta en velfortjent sommerferie.
Her i skolebiblioteket til F21 er det litt annerledes dager ikke bare fordi det er skolebok innlevering, men også fordi at vi må oppgradere taket vårt. Lasse, driftsjefen på F21, har satt arbeidere i sving og vi håper taket blir som godt som nytt. Dessverre medfører dette arbeidet at elevene våre ikke kan bruke biblioteket sine tjenester for tiden.

Våre kreative og flinke MK elever har utstilling på Trikkehallen i Oslo fra 11. juni. her viser de bilde og filmproduksjoner de har gjort gjennom skoleåret 2014/2015 på F21. I slutten av mai, hadde lærere og elever på MK en MK-Galla hvor de premierte de beste produksjonene innenfor: grafisk, foto, journalistikk, lyd, 3D og animasjon, film, årets nykommer og publikumsprisen. bilder og film fra MK-Galla finner du her: MK-Galla.

Kommentarer