God jul!

Juleglede og juleferie. 2014 har vært et flott skolebiblioteksår med ny kollega og godt teamarbeid. Trine-Lise kom inn her som en sol i april og vi har fått gjort en hel del sammen nå i høst. Bibliotekopplæring med 8. trinn, litteratursamtaler med 3VG i forhold til fordypningsoppgaven i norsk (særemne), kildekritikk og søk på nettet med 9. trinn og 1ST, boksamtaler med 10. trinn og 1VG. En ukes markering av Halloween i oktober og julekonkurranser i desember. Trine-Lise har leseveiledet og fulgt opp elever som ønsker det. Mens jeg har tatt meg en tur for å informere lærere og bibliotekarer som er med i Foreningen Les sin Bokslukerpris om hvordan vi samarbeider med lærere og elever på Fyrstikkalleen skole.
Vi har opprettet en instagram profil som gjør det lettere å få formidlet til elever, lærere og foreldre hva som skjer i biblioteket.
2014 har vært et år med mange fine nye erfaringer og jeg gleder meg til å fortsette med nye spennende prosjekter og erfaringer i 2015.
Julelektyren er allerede lånt hjem og jeg ser fram til slappe av med Råta av Siri Pettersen, Innsirkling 3 av Carl Frode Tiller, Angrep fra alle kanter av Tore Renberg, Livet med Dolly Wilde av Caitlin Moran og Canada av Richard Ford.

Vinnere av F21-liga, som er fotballturneringen som alle trinn og klasser på skolen kan være med på, ble laget Fenerbache fra 9. trinn. De slo GG fra 10. trinn.

Riktig svar på uke 51 bibliotekkonkurranse er Henrik Ibsen og Et dukkehjem. Heldige vinnere er Kasper S. R. i 8B, Mahammed J. A. i 10B og Tharmira S. i 1STD. Gratulere!

Trine-Lise og Elisabeth

    GOD JUL!

Kommentarer