Kunst på F21

Det er travle dager for elever og ansatte på Fyrstikkalleen skole, skoleåret er definitivt i gang.

F21 skolebibliotek har åpent til kl.20.00 fra mandag til torsdag for elever som ønsker å jobbe med skolearbeid. Det er ingen bibliotekar tilgjengelig da, men trivselsvakter som man kan spørre om hjelp. Tirsdager og torsdager er det mattesuppe for arbeidsomme elever som jobber med matematikk, skoleprosjekter eller lekser etter skoletid. Elevene kan få ekstra hjelp på tirsdager og torsdager av Ask som studerer matematikk på UiO.

Lærerne Marthe Pettersen, Kristin Borgenheim, Krsitin Stangeland og Kjetil Roppestad har tatt med seg elevene i 10D på klassetur til Besseggen. Det var forventningsfulle elever og lærere som møtte opp på skolen før oppstart i dag tidlig.


F21-liga starter opp nå. Det er en fotballturnering arrangert av elevene. Elevene Aslam Waleed og Garus Seenithamby i 3ST er elevene som leder F21-ligaen i år. Elever og lærere har mulighet for å melde på lag i kantinen i friminuttene denne uken. Elever fra alle trinn og fag har mulighet til å lage lag og melde seg på.Kunst av elever over inngangen til auditoriet
I glassgangen, ved auditoriet og over inngangen til biblioteket, utsmykker nå kunstner Hildegunn Solbø veggene med kunst, laget i samarbeid med elever her på F21. Kunstlærer Øyvind Høyem har vært ildsjelen for dette samarbeidet. Prosjektet heter Frosne øyeblikk og skal gi elevene et innblikk i samtidskunst, samtidig som de får være med på å skape en identitet og utsmykning av skolen. 

Hildegunn Solbø setter opp elevkunstenKommentarer