Sommerferie 2014


Etter en ganske så hektisk avslutning på skoleåret 2013/2014 med eksamener, bokinnleveringer og fest for flott ungdom som er ferdig her på F21, er det blitt nesten helt stille. Nesten for ennå er det ikke ferie for administrasjonen, ledere, vaktmestere eller bibliotekarer. Snart kan vi også ta en velfortjent pause for å lade batteriene, før vi starter på et nytt skoleår.

 Det blir godt med ferie, men også fint å komme tilbake til nye opplevelser med elever og ansatte på F21, Oslo`s beste skole. Med aktive elever som arrangerer F21 fotball-liga, F21 basket-liga, revy, tar utfordringer som å være med på ungdommenskritikerpris, eller filmer UKM - Oslo sin superfinale.


 Vi ser fram til et nytt skoleår fylt med bokprat, særemne, kildekritikk, leselyst, bøker, tegneserier, filmer, tips, leksehjelp, lesefrokost og mye moro. Vi gleder oss til å treffe neste skoleårs elever, nye som gamle. Høre spennende fortellinger om hva dere har gjort i sommer og ikke minst hva dere har lest. trenger du noen lesetips, finner du kanskje noe her: inspirasjon Deichmanske.

Her er en liten liste over noen bøker jeg ser fram til å lese i sommer:


    Trine-Lise
  • Trine-Lise har det vært utrolig flott å få  inn her som medarbeider i F21 skolebibliotek. 
  • En dame som brenner for lesing og elever. Det kan ikke bli bedre.
God sommer!

  Hilsen Svovelpikene

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Norsk fordypning 10. trinn våren 2016

Kulturmøte i litteraturen med VG1

Forfatterskap med 9. trinn