Tegneserier og nytt i biblioteket


Endelig har vi fått på plass et flott eksponeringstårn for tidsskriftene våre. Her kan du finne akkurat det tidsskriftet du er ute etter. De nyeste utgavene står frontet, men eldre utgaver ligger ved siden av. Tidsskrifter vi har stående her er: Illustrert Vitenskap, Illustrert Vitenskap Historie, Pondus, I form, Det Nye, XXL, Blikk, Gemini, Rushprint og Fakta fyk for å nevne noen.


 Sjakkfeberen er ikke slutt og vi har fått inn en helt ny bok Spillenes konge sjakk av Eivind Riise Hauge. Boken er for dem som ikke kan noe om spillet og for dem som kan en del. Vi får en gjennomgang av spillets regler. De tre fasene: åpningsspillet, midtspillet og sluttspillet. Hvordan brikkene kan røre seg og historiske sjakk kamper.

  Kryp er en tegneserie av Kristian Hammersland med heftige farger og ekle monstre. Historiene og bildene minner meg om gamle tegneseriegrøss fra amerika på 50- 60 tallet. En annen tegneserie vi akkurat har tatt inn er Generator av Sigbjørn Lilleng. Hovedpersonen Birk jobber i parfymefabrikk Gina Z som driver med uetiske forsøk, utnytting av arbeidskraft og har et veldig dårlig rykte på seg. Birk bryr seg ikke så mye om det, så lenge han har et arbeid og en ok hverdag. En dag blir han ufrivillig innblandet i et innbrudd i bedriften for å få tak i Gina Z hemmeligheter. Dagene til Birk blir aldri de samme igjen.


 Biblioteket har nå fått inn en helt nydelig utgave av Snøhvit. Benjamin Lacombe har laget illustrasjonene til den nydelige historien om Snøhvit og den onde dronningen.


Illustrasjon Benjamin Lacombe
Illustrasjon Benjamin Lacombe

Kommentarer