Jul i biblioteket på F21

Så har julestemningen senket seg i biblioteket og vi begynner å bli klar for litt fri fra hverdagen.Hva passer bedre enn å låne noen filmer å se, eller gode bøker til å lese nå i julen? Etter en travel høst skal det bli godt med et lite pusterom, hvor man kan lene seg tilbake i sofakroken med en god bok man lenge har hatt lyst til å lese.

Jeg har allerede gjort klart et lite lager og har som mål å i hvertfall få lest to av disse fine bøkene: Ild av Mats Strandberg, er fortsettelsen av den spennende første boken Sirkelen. Alt i alt skal dette bli en triologi og jeg håper Ild er like drivende god som Sirkelen. Syngja av Lars Amund Vaage fikk Brageprisen nå i høst og boken hans er også trukket ut til å være en av de åtte bøkene som juryklassene i Ungdommenskritikerpris i år skal lese, sammen med Trude Marstein sin bok Hjem til meg og Per Petterson Jeg nekter.Ungdommenskritikkerpris. 
Trenger du noen tips om hva som kunne vært koselig, spennende eller utviklende å lese, er det bare å stikke innom oss her på biblioteket for tips.

God jul og et godt nyttår ønskes til alle elever og ansatte her på F21 fra bibliotekarene!


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Norsk fordypning 10. trinn våren 2016

Kulturmøte i litteraturen med VG1

Forfatterskap med 9. trinn