Jul i biblioteket på F21

Så har julestemningen senket seg i biblioteket og vi begynner å bli klar for litt fri fra hverdagen.Hva passer bedre enn å låne noen filmer å se, eller gode bøker til å lese nå i julen? Etter en travel høst skal det bli godt med et lite pusterom, hvor man kan lene seg tilbake i sofakroken med en god bok man lenge har hatt lyst til å lese.

Jeg har allerede gjort klart et lite lager og har som mål å i hvertfall få lest to av disse fine bøkene: Ild av Mats Strandberg, er fortsettelsen av den spennende første boken Sirkelen. Alt i alt skal dette bli en triologi og jeg håper Ild er like drivende god som Sirkelen. Syngja av Lars Amund Vaage fikk Brageprisen nå i høst og boken hans er også trukket ut til å være en av de åtte bøkene som juryklassene i Ungdommenskritikerpris i år skal lese, sammen med Trude Marstein sin bok Hjem til meg og Per Petterson Jeg nekter.Ungdommenskritikkerpris. 
Trenger du noen tips om hva som kunne vært koselig, spennende eller utviklende å lese, er det bare å stikke innom oss her på biblioteket for tips.

God jul og et godt nyttår ønskes til alle elever og ansatte her på F21 fra bibliotekarene!


Kommentarer