LITT MYE Å LESE EI BOK?
Flaks for deg at vi har massevis av interessante aviser og tidsskrifter på biblioteket!

Hver dag får vi inn en rykende fersk utgave av Aftenposten, den spenstige lokalavisa Grorudalen dukker opp to ganger i uka, den lettleste avisa Klar tale kommer  en gang i uka og Norges største flerkulturelle avis Utrop, kommer annenhver uke. Alle avisene finner du flytende rundt på den lange bordet med en gang man kommer inn i biblioteket.

Interessert i film? Lurer du på hvordan manusforfattere, regissører og skuespillere jobber? Da er Rushprint perfekt lesing. Magasinet skriver om film- og kinoliv i Norge og Norden, men i motsetning til mange blader og nettsteder er Rushprint blottet for  sladrestoff. Rushprint kommer ut annenhver måned og vi får hvert nummer på biblioteket.

Visste du at du lurer på hvordan det går med forskningen av vaksiner mot aids, hvordan forskere vil bygge en dinosaur av en kylling, en såkalt kyllingsaur eller hvorfor noen barn blir født med hale?
Illustrert vitenskap er magasinet som gir deg svar på alt du ikke visste du lurte på.

Slektningen Illustrert vitenskap Historie er proppende full av spennende artikler om kjente og mindre kjente historiske personer og hendelser. Les og imponer historielærer og medelever med nyvunnen kunnskap! 


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Norsk fordypning 10. trinn våren 2016

Kulturmøte i litteraturen med VG1

Forfatterskap med 9. trinn